Ik werk steeds met kleine groepjes van maximum 6 personen.  Op deze manier is de  beleving van de workshop  intenser en brengt veel meer resultaat op voor de deelnemers dan in een grote groep.

Bij deze workshops werk ik samen met Joke Bosschaerts, een creatief therapeut. Zij is de liefdevolle mama van  Sverre en Jivana. Op een eigen unieke manier voelt zij aan, hoe jij terug in je kracht kan gezet worden. Zij heeft reeds jaren ervaring in het begeleiden van mensen op allerhande manieren. Haar enthousiasme werkt dan ook aanstekelijk!

Inschrijven voor de workshops kan via mail: ingrid@iamcoaching of  bellen/smssen  op  0476/296042 

Maandelijks concept!

Pauze-café

Soms heb je gewoon een luisterend oor nodig , wil je gewoon even je ergernissen kwijt, zit je al een tijdje met een issue waar je je geen raad mee weet.  Dan is het misschien wel leuk om eens nieuwe mensen te leren kennen die  je nieuwe inzichten kunnen geven. Of krijg je tips en tricks om eindelijk van die alledaagse ergernissen af te geraken. Of ben jij wel diegene die een goede raad kan weg geven en zo iemand anders een stukje gelukkiger maakt.Heb je eens zin om op de pauzeknop te drukken en jezelf een beetje me-time te gunnen af en toe? Dan zijn deze ‘meet&chat’ avonden voor jou een ideaal moment. Meestal heeft elk pauze-café een thema dat op voorhand via Fb en Instagram vermeld wordt. Ook hier op de website vindt je telkens alle info terug. Elke pauze-café avond zal anders zijn door de nieuwe mensen met nieuwe verhalen en tips en …..

Als life coach zal ik mijn ervaringen en kennis delen naargelang welke issues aan bod komen. Mijn bedoeling als coach is in een gezellige sfeer een fijne interactie op te bouwen tussen de aanwezige mensen om zo van elkaar te leren en nieuwe kennis en ideeën op te doen.  Vanuit de ervaring van de workshops die ik zelf gevolgd heb en organiseer, heb ik ondervonden dat de gesprekken tussen de deelnemers erg veel kunnen veranderen in iemand zijn denken en zijn leven. Nieuwe vriendschappen ontstaan en geven je andere inzichten op bepaalde gebieden in je leven.

Deze avonden zijn bedoeld voor iedereen! Er is geen enkele voorwaarde aan verbonden. Zoals altijd wordt er ook een hapje en drankje voorzien.

Dit pauze café wordt elke maand 1x  georganiseerd! Hou deze pagina in ’t oog alsook de FB pagina voor de aankomende datums.

DATUM  :  woensdag 9 september 2020
THEMA :  Narcisme
UUR : 19.30u tot 21.30u
PRIJS: 25 €
PlAATS : Heilig Hartlaan 2 in Tessenderlo

inschrijven via : 0476/296042, smssen of bellen.

 

Nieuw!

Wandel-coaching

Een ‘andere’ vorm van coaching waarbij wandelen in de natuur en coaching hand in hand gaan. Tijdens de wandeling bespreken we jouw problematiek en zoeken we samen naar de gepaste doelen en oplossingen.

Waarom wandelen? 
Wandelen in de natuur geeft rust in je hoofd, verheldering in je geest, verlaagt je stress-peil, geeft je meer energie en verbetert je nachtrust. Door de aanmaak van serotonine(hormoon)  tijdens de wandeling ervaar je bovendien een geluksgevoel. 

Gemiddelde duur van een wandeling is 1,5u en heeft dezelfde prijs van een coaching-sessie in de praktijk.

Je kan deze boeken via het contactformulier of bellen/smssen naar 
0476/296042.